ama arkadaşlar iyidir



3.01.2011

dik duran boş pet şişelerden daha gıcığı yoktur, her an devrilebilirler. çağımızda marlboro'yu camel'dan daha içilesi buluyorum, bunu diyen camel'ın camel olduğu zamanlardaki tiryakisi, o günlerin şanını yiyor hâlâ. o logo camel'ı terk ettiği günden bu yana kendine gelemedi camel, her gün içilir durur.

kahvelerimizi koyduk ve birbirimize ilerledik. -işte bu kocaman bir düş-.

değerli dostlarım, bu blog kendi rızasıyla ve hiçbir baskı altında kalmadan burada yayın hayatına son vermiştir. hiç kimse sorumlu değildir. yayına başladığı dörtbuçuk kadar yıl öncesinden bu yana takip edenlere, katkıda bulunanlara, header yapanlara, paylaşanlara, okuyanlara, tiksinenlere, nefret edenlere, sevenlere sevilenlere, dünyanın tüm kadınlarına teşekkür ederim. ... sevdiğim bir yazar yazmayı bıraktığında ve haber dahi vermediğinde kendimi daha da yalnız hissettiğimden, bunu ben böyle yaşadığımdan, böyle bir açıklama yapma ve veda etme gereği duydum, ama neyzen tevfik'in kendi sesinden gerçekleşen cızırtılı bir ses kaydında üstad diyor ki: geçer.

bu blog sizlerin de farkında olduğu gibi kısır bir anlatı döngüsüne girdi. ben de maddi ve manevi olarak aynı döngüde olduğumdan ve blog artık bana kaçış keyfi vermediğinden, geçmişini anlata anlata bitiremeyen yazarlardan da pek hazzetmediğimden burada tadında bırakmayı uygun gördük biz ailecek, efkar'ın eleman'ın kamil'in ahmet'in ali'nin mustafa'nın telefon'un hepsinin selamı var. ... blogun ilk zamanlarında burada olanlar bilir ki bu yazmalı günlüğün amacı bana beraber içki içmek için arkadaş olacak birilerini bulmaktı. bunu yüzyüze gerçekleştirdiğim kişi sayısı iki oldu, gelecekte gerçekleştireceğimi umduğum kişi sayısı da iki oldu. bazılarıyla da msn semalarında haftanın alkollü günlerinde eyledik bu keyifli eylemi, dostlar sağolsun. ... karşılığını beklemeden şarkı göndermek, birlikte içki içme teklifinde bulunmak, ve bilumum mektubat için adresim thealph@yahoo.com dur. alıntı yapmak, kestirip atmak, küfretmek, bodoslama dalmak, ağlayıp sızlamak, gülmek, vs. için de başvuru adresi aynıdır.

sağlıcakla kalın. mutedil olun.

Hiç yorum yok: