ama arkadaşlar iyidir



28.07.2010

eskişehir'i özledik biz. ben ali ahmet ayşe afitap alengir, hepimiz. biz birden grup vitamin'in solistlerinden birinin, eskişehir'de sktiribottan bi barın önünde "burda çalacak" gibisinden resmini gördüğümüzde moralim bozuk, cereyan kesik olduk. hayatımın inan en acıklı en düşünceli anlarından kayda değerlerinden biriydi. istanbul gibi bir şarkı yaptıktan sonra üstelik. ben de zamanında istanbul gibi bir şarkı yapmıştık. grup bitamin müzik aleminde ne idiyse ben de şair olarak şiir aleminde o idim.

biz aliyle alışverişe çıktık. balık ya da külbastı et filan aldık. ali fena pişirdi. ben rakı açtım. ben içki içerim. be ben işe giderdim, ali okula. alilerin evde kedi vardı. aliyle biz, tam filimliktik. ben aliye hediye olsun diye setüstü ocak ve yanında hediye edilen reçelden aldım. ali çok iyi reçel yapardı. ali reçel gibiydi zaten kendisi.

ben, aslında gitmek istiyorum. ama bu sorumluluğu alamıyorum bir türlü, bunun bencaliyetine aklım ermiyor. anam var bi kere, üzülür yani, onun kafayı yemesine izin veremem giderek. şimdilik buralardayım. buralardayım. starbucksta kahve içmeye benzemem.

Hiç yorum yok: